TOBB ŞANLIURFA KGK VE ŞANLIURFA TEKNOKENT'TEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

09 Haziran 2019 | 582
| | | |

TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Şanlıurfa Teknokent arasında geleceğin kadın girişimcilerine yönelik, Şanlıurfa Teknokent TEKNO Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (TEGİM) projesi kapsamında, Mentorluk Desteği Sağlanması İşbirliği Protokolü imzalandı.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı ve Şanlıurfa Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Kasım Yenigün arasında imzalanan protokol'e göre; lise mezunu, üniversite öğrencisi ve üniversite mezunu olan, mobil teknoloji endüstrisinde çalışmak veya mobil teknolojileri kullanarak iş fikrini hayata geçirmek isteyen 18 yaş üzerindeki kadınlara mentorlük desteği sağlanacak. 

Bu işbirliğiyle, Teknokent tarafından başlatılan TEKNO Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (TEGİM) projesi kapsamında, 2019 yaz döneminde yapacağı girişimcilik kampı içerisinde Kadın Girişimcilerin de ihtiyaç duydukları mentorlük hizmetini de aynı girişimcilik faaliyetleri ve eğitim sistemi bütünlüğü içerisinde desteklenerek geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Online Ziyaretçi Sayısı: 2
2018 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 12063
Geçmiş Yıl Ziyaretçi Raporları
Copyright © 2018 Şutso Bilgi İşlem, Uygulama BES