TOBB ŞANLIURFA KGK; BATMAN,SİİRT VE DİYARBAKIR'DA TOPLANTILAR YAPTI

23 Aralık 2019 | 657
| | | |

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Anadolu Bolge Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı ile TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu (TOBB Şanlıurfa KGK) Üyeleri'nden oluşan heyet, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Çalışma Programı kapsamında, Batman, Siirt ve Diyarbakır'da toplantılar gerçekleştirdi ve ziyarette bulundu.

Heyet önce, TOBB Batman Kadın Girişimciler Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Batman ilinde kadın girişimciliğinin artırılması ve bölgede ortak yapılabilcek projeler konuşuldu. Toplantının akabinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Kadir Demir ziyaret edildi.

Heyetin çalışma programındaki ikinci il ise Siirt oldu. Heyet Siirt'te önce, TOBB Siirt Kadın Girişimciler Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi. Kadın Girişimciliği ve yapılabilecekler üzerine istişarede bulunulan toplantının akabinde heyet, TOBB Siirt Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi. Siirt'in girişimci potansiyeli, ekonomik mevcut durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili konuların üzerinde duruldu. Heyet daha sonra,  Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Abdülkadir Demirhan’ı ziyaret etti.

Siirt'te toplantı ve ziyaret programını tamamlayan heyet, Diyarbakır'a gelerek Karcadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Şanlıurfa, bölge kadınları ve kadın girişimciligi ile ilgili öngörülen projelerin konuşulduğu ziyaretin ardından heyet, Şanlıurfa'ya döndü.

Online Ziyaretçi Sayısı: 3
2018 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 10297
Geçmiş Yıl Ziyaretçi Raporları
Copyright © 2018 Şutso Bilgi İşlem, Uygulama BES