TOBB ŞANLIURFA KGK TARAFINDAN 1-7 NİSAN KANSER HAFTASI ETKİNLİĞİ

05 Haziran 2019 | 582
| | | |

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), Kanser Hastalığının erken teşhisi için farkındalığı arttırmak adına "Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi" düzenledi. Eğitimin ardından Kurul, sağlık taraması da yaptırdı.

TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı öncülüğünde, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürülüğü Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Uzmanları ve Kurul Üyelerinin katılımıyla "Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi" gerçekleştirdi.

Eğitim ile ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, "Kanser hem dünyada hem de ülkemizde sebebi bilinen ölümler sıralamasında kardiyovasküler hastalıklardan sonra ikinci ölüm sebebidir. Erken teşhis edildiğinde tedavisi mümkün ve yaşam kalitesi artırılabiliyor bu sebeple korunmanın önemi de ortaya çıkıyor. Bu kapsamda erken teşhisin önemine vurgu yapmak amacıyla her yıl 1-7 Nisan arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Kanser Haftası'nda bizler de TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu olarak, farkındalığı arttırmak amacıyla Kurul üyelerimiz ve girişimci kadınlarımıza, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürülüğü Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Uzmanlarıyla   "Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi" gerçekleştirdik. Eğitimin ardınn Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Gezici Kanser Tarama Aracında girişimci kadınlarımıza sağlık taramasını yaptırdık . Bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde katkı sağlayan İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi personellerine teşekkür ederiz" dedi.

Online Ziyaretçi Sayısı: 3
2018 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 12034
Geçmiş Yıl Ziyaretçi Raporları
Copyright © 2018 Şutso Bilgi İşlem, Uygulama BES